Puslapiai

2013 m. spalio 11 d., penktadienis

11 IDĖJŲ VESTUVIŲ FOTOSESIJAI



Foto sesija – labai svarbi vestuvių šventės dalis. Juk po šventės tiesiog degame noru išvysti nuotraukas. Jei laukiate savo šventės arba planuojate savo vestuvių fotosesiją, siūlome paganyti akis į vienos, labai smagios, vienas kitą mylinčių žmonių fotosesijos nuotraukas. Tikimės, kad šiame straipsnyje rasite dar negirdėtų patarimų arba pasisemsite idėjų.Norėtume pabrėžti, jog tai nėra fotografo reklama. Mes tiesiog trokštame, jog jūsų vestuvių nuotraukos būtų puikios, todėl dalinamės idėjomis!
1.Raskite profesionalų visažistą. Žinoma, pasidažyti galite ir patys namuose, padažyti, turbūt, gali ir kaimynė, tačiau profesionalus makiažas nuotraukose atrodys gražiau nei mėgėjiškas ir leis pasijusti kino žvaigžde. Beje, santūrus makiažas pravers ir vyrams.
2. Dar neturite idėjos? Išeikite pasivaikščioti. Kartu su fotografu, žinoma. Kartais įdomus kadras tiesiog laukia už kampo. Surenkite iškylą mieste arba išsitraukite žemėlapį ir išsirinkite vietą, kurioje švęsite medaus mėnesį. Ir žinoma, būtinai nueikite į parką pasisupti! Taip suteiksite fotografui šansą padaryti dar vieną smagų kadrą. Nebijokite, vaikų žaidimų aikštelėse priima ir suaugusius.
3. Aplankykite labiausia fotografų pamėgtas vietas: senamiestį, parką, nueikite prie fontano, skulptūros ar gražaus gėlyno . Nesistenkite pozuoti, geriau nekreipkite į fotografą dėmesio, kol jis pats jo nepareikalaus, tiesiog būkite dviese ir džiaukitės vienas kitu.
4. Tikrasis smagumas prasideda apsivilkus vestuvinę suknelę. Dabar jūs princesė, kuriai galima viskas! Net stovėti viduryje gatvės ir laukti, kol fotografas padarys dar vieną nuostabią nuotrauką. Nustebsite, kai pro šalį važiuojančių automobilių vairuotojai maloniai atsiprašys už sutrukdymą.
5. Kai prieisite tiltą ir jaunikis bent kartą jus perneš, pereikite juo ir pati. Jei norite, galite eiti ir per turėklą.
6. Štai dar viena paprasta, bet labai miela idėja. Raskite knygą ir atskleiskite savo jausmus.
7. Nepamirškite gražių didelių sienų, tai puikus ir įdomus fonas nuotraukai. Iš tiesų fotografuotis galite bet kur, svarbiausia šypsotis ir jaustis laisvai.
8. Tapkite vienas kito paveikslu. Mes panaudojome rėmelius. Svarbu nebijoti eksperimentuoti. Įsidėmėkite - blogų idėjų nebūna, ir jei kilo mintis, pabandykite ją realizuoti. 
9. Nepraleiskite progos stabtelėti po gražiu medžiu, juk tai taip romantiška. Mes turėjome tik gražų medinį krepšelį. Jūs galbūt tam labiau pasiruošite ir atsinešite gėlių, arbatos servizą ar net mažų sumuštinių. Patikėkite, per fotosesiją tikrai išalksite.
10. Pasiimkite daiktų, simbolizuojančių jūsų pomėgius ir aistrą. Juos galima panaudoti kaip smagų nuotraukos akcentą.
11. Nuotrauka su jūsų inicialais taps puikiu vestuvinės fotoknygos viršeliu!


Beje, gražiausias fotoknygas galite susikurti čia: www.zoombook.lt. Atskleiskite savo kūrybiškumą arba pasinaudokite profesionalių dizainerių paruoštais šablonais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pasidalinkite grožio paslaptimis